Send

Consultanta Juridica

Din experienta noastra, companiile au nevoie de o abordare complexa a situatiilor cu care se confrunta, care sa conduca la generarea de solutii eficiente. Intelegerea nevoilor de business ale unei companii din mai multe perspective permite consultantilor sa ofere cele mai potrivite raspunsuri. De aceea, abordarea noastra de afaceri porneste de la ideea ca, oferind companiilor un pachet de servicii interdependente si complementare, reusim sa furnizam solutii de business care sa raspunda celor mai diversificate cerinte.

IBS este prima companie locala care ofera in principal servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii IBS) si fiscala. Misiunea noastra este de a oferi clientilor servicii de consultanta profesionale si de a aduce valoare adaugata afacerilor lor. Suntem intru totul dedicati ideii de parteneriat si de performanta.

Desi nu ne cunoastem de multa vreme, am fost placut impresionata de promptitudinea si comunicarea eficienta cu IBS; pentru noi sunt un partener pe care ne bazam.
Valeant Pharma
Roxana Manole – Director General
Am colaborat şi cu alte societăţi în domeniul recuperării de creanţe, dar până la ora actuală, în mod cert, cea mai bună colaborare am avut-o cu IBS. Calitatea serviciilor corelată cu simţul echilibrului în relaţiile comerciale, îi recomandă ca parteneri de încredere.
Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România
Ioan Matei – Director Oficiul juridic
• “Am ales sa colaboram cu IBS datorita profesionalismului lor, al promptitudinii si calitatii serviciilor oferite. Increderea oferita ne face sa apelam oricand, cu placere, la serviciile voastre”.
VOLA.RO
Managing Partner-Daniel Truica
Colaboram cu IBS Professional Solutions de ceva timp si suntem placut impresionati de profesionalismul, priceperea si seriozitatea echipei de specialisti cu care am lucrat. Am avut incantarea de a gasi in IBS parteneri de incredere, foarte competenti si pragmatici, care ne-au fost de un real folos in diverse situatii de business. Am reusit sa construim o relatie profesionala si nu numai,foarte buna in timp cu expertii IBS, iar calitatea foarte buna a relatiei este data printre altele de comunicarea foarte eficienta cu ei si timpul rapid de reactie la problemele noastre.”
FRANKE ROMANIA
Finance & Administration Manager, HR coordinator-Mirela Enciu

Hagleitner
crystal system
Biroul Asiguratorilor de autovehicule din Romania
Hansa flex
Franke
Pharma
Jones Lang