Send

Echipa

Avand o echipa de 15 membri, consultantii IBS provin din firme de avocatura si companii de consultanta lideri pe plan international. Experienta lor se potriveste intocmai conceptului de Servicii de Afaceri Integrate (Integrated Business Services) si fundamenteaza pachetul de servicii profesionale al IBS.
Avocatii IBS acopera domenii precum drept comercial si societar, litigii fiscale si comerciale, dreptul muncii, drept imobiliar, proprietate intelectuala, mediere, experienta acumulata contribuind la depasirea interpretarilor eronate cauzate de frecventele modificari legislative.

 

Coordonator

  • marius-rimboacaCoordonatorul departamentului juridic si de recuperari creante al IBS
  • Membru al Baroului Bucuresti, titular al Cabinetului de Avocat „Rimboaca Ghe. Marius”
  • Peste 15 ani de experienta

Marius a fost implicat in numeroase proiecte de achizitii si tranzactii imobiliare pentu proiecte rezidentiale, birouri, centre comerciale, avand expertiza in vanzare-cumparare, inchirieri, rapoarte de tip due dilligence, concesiuni, garantii, contracte de antrepriza etc. De asemenea, a fost implicat in proiecte de drept comercial, litigii fiscale, drepturile asociatilor minoritari, raspunderea societara, contracte, asocieri, structuri societare etc.
Marius a fost consilier juridic al Mobil Rom (Orange), sucursala a France Telecom, unul dintre cei mai importanti operatori GSM din Romania. De asemenea, a detinut pozitia de Senior Associate al firmei de avocatura Testa,David si Asociatii, membra a Ernst & Young Law Alliance. Marius a fost, totodata, Senior Associate al firmei de avocatura Schoenherr si Asociatii si cea de Coordonator al departamentului de proiecte imobiliare al Voicu si Filipescu SCA, firma de avocatura asociata cu Squire, Sanders and Dempsey L.L.P.
A fost implicat in proiecte pentru ING Real Estate, PharmaSwiss, Servier Pharma, Jones Lang Lasalle, Leumi, Shapir, Ispat Sidex, Schencker, DeLaval etc.
Domeniul sau de expertiza acopera industrii diverse precum:

  • Constructii
  • Farma
  • Telecomunicatii
  • Asigurari