Send

Achizitii si fuziuni

  • fuziuni;
  • achizitii;
  • cumparari active si actiuni;
  • structurare tranzactii;
  • rapoarte due dilligence;
  • reprezentare negocieri.

Activitatea noastra profesionala in acest domeniu are in vedere fuziuni si achizitii pe piata interna si internationala (asa numitele “Mergers & Acquisitions”).
Experienta noastra include fuziuni locale, achizitii internationale, cumparari de active si actiuni (in societati inchise sau deschise), asocieri in participatiune si elaborarea de rapoarte due diligence. Avocatii nostrii sunt specializati in structurarea tranzactiilor pentru a optimiza profiturile si a reduce impactul obligatiilor fiscale. Oferim asistenta clientilor care au nevoie de indrumare profesionala in acest domeniu adeseori dificil si complex, de la redactarea rapoartelor due diligence, reprezentarea in negocieri, si pana la activitati si operatiuni specifice finalizarii tranzactiilor.
Actionam ca un partener stabil care beneficiaza de resursele si experienta necesare pentru a conferi valoare serviciilor juridice cu privire la fuziuni si achizitii.

Desi nu ne cunoastem de multa vreme, am fost placut impresionata de promptitudinea si comunicarea eficienta cu IBS; pentru noi sunt un partener pe care ne bazam.
Valeant Pharma
Roxana Manole – Director General
Am colaborat şi cu alte societăţi în domeniul recuperării de creanţe, dar până la ora actuală, în mod cert, cea mai bună colaborare am avut-o cu IBS. Calitatea serviciilor corelată cu simţul echilibrului în relaţiile comerciale, îi recomandă ca parteneri de încredere.
Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România
Ioan Matei – Director Oficiul juridic
• “Am ales sa colaboram cu IBS datorita profesionalismului lor, al promptitudinii si calitatii serviciilor oferite. Increderea oferita ne face sa apelam oricand, cu placere, la serviciile voastre”.
VOLA.RO
Managing Partner-Daniel Truica
Colaboram cu IBS Professional Solutions de ceva timp si suntem placut impresionati de profesionalismul, priceperea si seriozitatea echipei de specialisti cu care am lucrat. Am avut incantarea de a gasi in IBS parteneri de incredere, foarte competenti si pragmatici, care ne-au fost de un real folos in diverse situatii de business. Am reusit sa construim o relatie profesionala si nu numai,foarte buna in timp cu expertii IBS, iar calitatea foarte buna a relatiei este data printre altele de comunicarea foarte eficienta cu ei si timpul rapid de reactie la problemele noastre.”
FRANKE ROMANIA
Finance & Administration Manager, HR coordinator-Mirela Enciu

Hagleitner
crystal system
Biroul Asiguratorilor de autovehicule din Romania
Hansa flex
Franke
Pharma
Jones Lang