Send

Litigii

  • litigii si contestatii fiscale;
  • litigii comerciale si civile;
  • litigii de munca;
  • recuperari creante;
  • drepturi de autor si proprietate intelectuala.

Avocatii IBS au reprezentat clienti la toate nivelurile sistemului judiciar, incepand de la instantele inferioare la Inalta Curte de Casatie si Justitie, incluzand o gama larga de litigii civile, de dreptul muncii, comerciale, proprietate administrativa, intelectuala si fiscale.
Ne orientam intotdeauna atat in functie de jurisprudenta instantelor romanesti, cat si de cea a Curtii Europene de Justitie. Atunci cand este cazul, oferim, de asemenea, asistenta in ceea ce priveste formele alternative de solutionare a litigiilor, avocatii nostri avand experienta in arbitraj si mediere.

Desi nu ne cunoastem de multa vreme, am fost placut impresionata de promptitudinea si comunicarea eficienta cu IBS; pentru noi sunt un partener pe care ne bazam.
Valeant Pharma
Roxana Manole – Director General
Am colaborat şi cu alte societăţi în domeniul recuperării de creanţe, dar până la ora actuală, în mod cert, cea mai bună colaborare am avut-o cu IBS. Calitatea serviciilor corelată cu simţul echilibrului în relaţiile comerciale, îi recomandă ca parteneri de încredere.
Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România
Ioan Matei – Director Oficiul juridic
• “Am ales sa colaboram cu IBS datorita profesionalismului lor, al promptitudinii si calitatii serviciilor oferite. Increderea oferita ne face sa apelam oricand, cu placere, la serviciile voastre”.
VOLA.RO
Managing Partner-Daniel Truica
Colaboram cu IBS Professional Solutions de ceva timp si suntem placut impresionati de profesionalismul, priceperea si seriozitatea echipei de specialisti cu care am lucrat. Am avut incantarea de a gasi in IBS parteneri de incredere, foarte competenti si pragmatici, care ne-au fost de un real folos in diverse situatii de business. Am reusit sa construim o relatie profesionala si nu numai,foarte buna in timp cu expertii IBS, iar calitatea foarte buna a relatiei este data printre altele de comunicarea foarte eficienta cu ei si timpul rapid de reactie la problemele noastre.”
FRANKE ROMANIA
Finance & Administration Manager, HR coordinator-Mirela Enciu

Hagleitner
crystal system
Biroul Asiguratorilor de autovehicule din Romania
Hansa flex
Franke
Pharma
Jones Lang