Send

Proprietate Intelectuala

  • drepturi de autor;
  • marci;
  • brevete;
  • modele industriale;
  • licente;
  • know-how.

Protejarea drepturilor de proprietate intelectuala a devenit esentiala in contextul unei economii din ce in ce mai competitive. Drepturile de proprietate intelectuala reprezinta o componenta fundamentala in aprecierea valorii organizationale, care atunci cand se bucura de o protectie adecvata, poate contribui la mentinerea si cresterea profitului, asigurand calea de acces catre diverse oportunitati, precum si o pozitie puternica in sectorul economic.
Avocatii IBS asista clientii cu o gama completa de servicii in ceea ce priveste protectia drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la marci, brevete, know-how, design industrial, drept de autor, etc. Reprezentam, de asemenea, clientii in fata autoritatilor in ceea ce priveste obtinerea de licente, marci de comert, drepturi de proprietate intelectuala in conformitate cu cerintele de reglementare aplicabile la nivel local si al Uniunii Europene.

Desi nu ne cunoastem de multa vreme, am fost placut impresionata de promptitudinea si comunicarea eficienta cu IBS; pentru noi sunt un partener pe care ne bazam.
Valeant Pharma
Roxana Manole – Director General
Am colaborat şi cu alte societăţi în domeniul recuperării de creanţe, dar până la ora actuală, în mod cert, cea mai bună colaborare am avut-o cu IBS. Calitatea serviciilor corelată cu simţul echilibrului în relaţiile comerciale, îi recomandă ca parteneri de încredere.
Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România
Ioan Matei – Director Oficiul juridic
• “Am ales sa colaboram cu IBS datorita profesionalismului lor, al promptitudinii si calitatii serviciilor oferite. Increderea oferita ne face sa apelam oricand, cu placere, la serviciile voastre”.
VOLA.RO
Managing Partner-Daniel Truica
Colaboram cu IBS Professional Solutions de ceva timp si suntem placut impresionati de profesionalismul, priceperea si seriozitatea echipei de specialisti cu care am lucrat. Am avut incantarea de a gasi in IBS parteneri de incredere, foarte competenti si pragmatici, care ne-au fost de un real folos in diverse situatii de business. Am reusit sa construim o relatie profesionala si nu numai,foarte buna in timp cu expertii IBS, iar calitatea foarte buna a relatiei este data printre altele de comunicarea foarte eficienta cu ei si timpul rapid de reactie la problemele noastre.”
FRANKE ROMANIA
Finance & Administration Manager, HR coordinator-Mirela Enciu

Hagleitner
crystal system
Biroul Asiguratorilor de autovehicule din Romania
Hansa flex
Franke
Pharma
Jones Lang