Send

Recuperari Creante

IBS Recuperari Creante se impune printr-o echipa proprie de avocati, mediatori autorizati, economisti si consultanti fiscali ce abordeaza eficient fiecare caz, in deplina concordanta cu prevederile legale.

Echipa IBS se defineste prin profesionalism pastrand principii etice de baza in activitatea pe are o desfasoara. Confidentialitatea datelor si informatiilor, precum si mentinerea relatiilor amiabile ale clientilor cu partenerii de afaceri sunt permanent avute in vedere in desfasurarea procedurilor.

De ce IBS ?

IBS Recuperari Creante si-a creat propriul sistem de lucru astfel incat realizeaza colectarea creantelor in termen scurt direct in contul clientilor. Totodata, avem in vedere mentinerea relatiilor amiabile ale clientilor cu partenerii de afaceri prin implicarea IBS in procesul de recuperare ca terta parte.


test

Contact

Lease Plan
FPVS
Intercontinental
euler
Hagleitner
crystal system
Biroul Asiguratorilor de autovehicule din Romania

Ce spun clientii despre noi

Desi nu ne cunoastem de multa vreme, am fost placut impresionata de promptitudinea si comunicarea eficienta cu IBS; pentru noi sunt un partener pe care ne bazam.
Valeant Pharma
Roxana Manole – Director General
Am colaborat şi cu alte societăţi în domeniul recuperării de creanţe, dar până la ora actuală, în mod cert, cea mai bună colaborare am avut-o cu IBS. Calitatea serviciilor corelată cu simţul echilibrului în relaţiile comerciale, îi recomandă ca parteneri de încredere.
Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România
Ioan Matei – Director Oficiul juridic
• “Am ales sa colaboram cu IBS datorita profesionalismului lor, al promptitudinii si calitatii serviciilor oferite. Increderea oferita ne face sa apelam oricand, cu placere, la serviciile voastre”.
VOLA.RO
Managing Partner-Daniel Truica
Colaboram cu IBS Professional Solutions de ceva timp si suntem placut impresionati de profesionalismul, priceperea si seriozitatea echipei de specialisti cu care am lucrat. Am avut incantarea de a gasi in IBS parteneri de incredere, foarte competenti si pragmatici, care ne-au fost de un real folos in diverse situatii de business. Am reusit sa construim o relatie profesionala si nu numai,foarte buna in timp cu expertii IBS, iar calitatea foarte buna a relatiei este data printre altele de comunicarea foarte eficienta cu ei si timpul rapid de reactie la problemele noastre.”
FRANKE ROMANIA
Finance & Administration Manager, HR coordinator-Mirela Enciu