Send

MISIUNEA NOASTRA

 Dorim sa oferim clientilor servicii profesionale de consultanta care sa aduca valoare adaugata afacerilor lor si sa propunem solutii eficiente. Suntem intru totul dedicati ideii de parteneriat si de performanta.

Misiunea noastra este sa furnizam servicii de inalta calitate si profesionalism care sa ofere solutiile cele mai bune pentru cresterea si protejarea afacerilor clientilor nostri.

IBS aplica trei principii de baza pentru realizarea misiunii sale:

 

  1.  Solutiile cele mai bune le gasim numai impreuna

Pentru gasirea solutiilor viabile nu sunt de ajuns doar abilitatile tehnice si expertiza noastra. Avem nevoie si de sprijinul clientilor. De aceea pe timpul misiunii noastre le vom solicita clientilor opinia in legatura cu solutiile propuse astfel incat impreuna sa gasim solutia cea mai potrivita.

 

  1. Standarde profesionale

Stim ca principalul factor pentru furnizarea unor servicii de calitate este respectarea standardelor profesionale de lucru si dezvoltarea profesionala permanenta a membrilor echipei noastre. Procedurile noastre de lucru presupun implementarea imediata a oricaror modificari aduse standardelor profesionale de lucru precum si actualizarea permanenta a membrilor echipei in ceea ce priveste modificarile aparute in domeniul fiscal, contabil si de audit.

 

  1. Obiectivitate si independenta

Pentru noi interesul si succesul clientilor nostri este pe primul plan. De aceea consideram ca informarea corecta, obiectiva si la timp a clientilor nostri in legatura cu aspectele constatate pe timpul muncii noastre este unul dintre factorii cheie necesari finalizarii cu succes a misiunii noastre.

Misiunea noastra:

  • Solutiile cele mai bune le gasim numai impreuna
  • Standarde profesionale
  • Obiectivitate si independenta

pdf_icon

Download IBS brochure